Anderson, Robert Tuesley, 1966-
Til bords med Jane Austen oppskrifter inspirert av Jane Austens bøker Robert Tuesley Anderson ; oversatt av Jon Berg og Dorthe Erichsen = Jane Austen's table : recipes inspired by the works of Jane Austen. - 160 sider
https://media.aja.bs.no/2570be24-3a4b-4288-a617-f4e4274353fc/original.jpg
https://media.aja.bs.no/2570be24-3a4b-4288-a617-f4e4274353fc/thumbnail.jpg
Maten spiller en viktig rolle i Jane Austens romaner, fra pikniken på Box Hill og middagen under Netherfield-ballet, til Mrs. Bennets familiemiddager og jordbærplukking på Donwell Abbey. 'Til bords med Jane Austen' tilbyr et overdådig utvalg av oppskrifter som fanger ånden og matgleden i Austens verden under regencytiden, men er tilpasset vår moderne tid. De 70 oppskriftene - blant dem Hvit suppe fra Netherfield, Paier til Box Hill-piknik, General Tilneys varme sjokolade og Lekker og sommerlig bærdessert - gir et unikt og sjarmerende innblikk i Austens verk. Denne vakre kokeboken inneholder også korte artikler og kommentarer til oppskriftene, slik at leserne fascinert kan fordype seg i den verdenen som tilhørte vår yndlingsforfatter.
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.