Nykvist, Jan Ivar, 1980-
Under trykk den store trykkokerkokeboka Jan Ivar Nykvist . - 214 sider
https://media.aja.bs.no/00479355-42c8-4da1-a878-6c032c717bc1/original.jpg
https://media.aja.bs.no/00479355-42c8-4da1-a878-6c032c717bc1/thumbnail.jpg
Jan Ivar Nykvist viser deg her hvordan trykkokeren tar enkle råvarer og klassiske retter til nye høyder på rekordtid! Når du koker under trykk, reduseres koketiden betraktelig. Den store kjøttgryta som vanligvis må koke halve dagen, er ferdig og perfekt mør på under en time. Kok risengrynsgrøt på et kvarter – uten å røre. Du sparer tid, du sparer energi, du tar godt vare på smak og næringsstoffer, og du får helt nye muligheter på kjøkkenet. Med trykkokeren kan du enkelt trylle frem alle slags deilige gryter og supper, men den kan også brukes til å koke kraft, lage risotto, hummus, pinnekjøtt – og mye mer. Under trykk er ikke bare en rikholdig samling oppskrifter, men også en inspirerende guide for alle som vil mestre trykkokekunsten på sitt eget kjøkken.
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.